Verschillende soorten bier.
Verschillende soorten bier
Alle bieren zijn gemaakt met uitsluitend biologische producten, dit houd natuurlijk niet in dat bier nu opeens gezond is ;-).
Biertje worden rustig gefementeerd in een gecontrolleerde ruimte van 18 graden en het bier staat in ketels daar 4 weken te rijpen.
Daarna gaat het bier, met wat extra suiker (5 gram per liter), in de fles waarna het na 2 weken gedronken kan worden.
Tripel
Heavy stuffHet heeft een jaar geduurd, met vallen en opstaan hebben we nu een prachtige Tripel, vol van smaak.Met een alcohol percentage van ongeveer 8.5%. Bier is op de fles gegist.
Wit bier
Hebbie dorst?Deze geweldige witbier, drinkt lekker makkelijk weg op het terras. Met een alcohol percentage van ongeveer 4.5%. Bier is op de fles gegist.
Speciaal bier
Heul lekkerHeerlijk biertje, gewoon lekker, iets zwaarder dan een standaard biertje, Met een alcohol percentage van ongeveer 5.5%. Bier is op de fles gegist.
Westzaans biertje
Voor ons dorpHeerlijk biertje, gewoon lekker, iets zwaarder en voller dan een standaard biertje, Met een alcohol percentage van ongeveer 5%. Biertje is ooit eens gebruikt in de proeverij van Jongwijs. Nu is het uitgegroeid tot een volwassen en heerlijk biertje. Bier is op de fles gegist.
Lente Bock
Lekker fris lente biertjePrachtig lente-bock biertje. Alleen in het voorjaar te krijgen. Speciaal gebrouwen om de komst van de lente te vieren. Met een alcohol percentage van ongeveer 5.5%. Bier is op de fles gegist.
Oud hollands
Hoppig en toch lekker frisEen recept uit 1860 in handen gekregen van brouwerij 't Scheepje en deze geprobeerd na te maken. Veel hop en speltmout. Interessant biertje!
Winter biertje
Glüh-bierIngrediënten als: Kaneel, steranijs, kruidnagel, zoethout, kardemom en nigella sativa (meer info hier, bij elkaar maakt dit een heel lekker kruidig maar niet te zwaar biertje.
Copyright © INFOCO / BREURING.NL 2021
|